Vizite pastorale şi Instalare de preot la parohia Smirna

Duminică 11 Martie a.c. PC Protopop Dumitru Drăghici însoţit de PC Secretar Cătălin Stanciu au vizitat Capela Spitalului judeţean Ialomiţa unde slujeşte părintele Pascu Gheorghe apoi parohia Iazu unde este paroh Pr. Neacşu Marcel Mihail. Împreună cu un sobor de preoţi au slujit Sfânta Liturghie în biserica parohiei Smirna în prezenţa oficialităţilor locale şi a numeroşi enoriaşi.

Vizita oficială în mijlocul credincioşilor acestei parohii a avut ca scop instalarea în postul de preot paroh a părintelui Ion Marian ce va păstori de acum înainte în această localitate.

Acesta va continua activitatea frumoasă depusă în parohia Smirna de părintele Moncea Laurenţiu, care a fost transferat în postul de Pr. II la parohia Gheorghe Lazăr.

După cuvântul PC Protopop, care a tâlcuit pericopa evanghelică a celei de-a doua duminici din Postul Mare, şi a arătat rolul preotului în parohie, Preotul Ion Marian a mulţumit Preasfinţitului Părinte Vincenţiu pentru încrederea acordată şi părintelui Protopop pentru grija purtată, asigurându-i pe credincioşi că va lucra cu timp şi fără timp pentru mântuirea sufletească a turmei duhovniceşti lui încredinţate.

A consemnat Pr. Cătălin Stanciu secretar al Protopopiatului Slobozia.
0%
încărcat
Se încarcă
Identificat Control
Identificat Control
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...
Identificat...